• Home
  • /
  • Benvingut a la tribu!
imagen del articulo: Tribus urbanas

Benvingut a la tribu!

Tots necessitem una “Tribu” en què ser acceptats tal quin som i en què sentir-nos recolzats per resoldre qualsevol malestar, qualsevol conflicte que sorgeixi en la nostra vida.

En el meu cas, tinc la fortuna de pertànyer a una gran tribu composta per la meva família i pels meus amics (que són la meva família extensa). Plena d’alegria, de disgustos, de preocupacions, d’anhels, d’èxits, de pors, etc., en resum, plena de vida. Amb els nostres joves, adolescents i nens de totes les edats, junts, formem una gran tribu.

Els models de família han anat canviant al llarg d’aquests últims anys. Ara a la nostra tribu hi ha també famílies monoparentals, famílies amb dos pares o amb dues mares, famílies de segona volta amb fills d’un altre pare o d’una altra mare, etc., etc.

Jo no tinc fills però sí un amor incondicional per la tribu que és la meva família (tant sanguínia com afegida). Crec profundament que, sigui quin sigui el model de família, si hi ha amor i temps per conversar, per escoltar i es escoltat, per estar els uns amb els altres, si cada un té espai per a ser ell mateix i és acceptat tal com és per els altres, qualsevol cosa és possible, qualsevol persona pot arribar a desenvolupar-se i arribar tan lluny com vulgui.

A la vida, les coses no sempre són tan idíl·liques, ni tan fàcils com ens agradaria. Sorgeixen dificultats, inquietuds, pors que ens condicionen i és llavors quan, com a família, podem perdre l’equilibri. Si tenim la sort de pertànyer a una tribu, aquesta ens sustentarà, ens donarà suport, ens donarà ànims, suggeriments, ens sostindrà i prestarà la seva ajuda quan la necessitem.

Tots tenim una cosa en comú: sigui tradicional o un nou model, sigui harmònica o desequilibrada, gran o petita, unida o desunida, etc. Tots, d’origen, tenim família i això em fa pensar que d’alguna manera pertanyem a la mateixa tribu.

Tinc també la fortuna que la meva professió està estretament lligada amb la meva passió. La meva feina com a coach i terapeuta em brinda l’oportunitat de conèixer a molta famílies que en un moment puntual se senten bloquejades o atrapades per alguna situació que se’ls fa difícil resoldre per si mateixes i que em permeten el privilegi de poder-acompanyar durant un temps per que puguin arribar a la situació desitjada.

Així sorgeix aquest espai, coaching de família, que té com a objectiu ser un lloc en el qual trobar suport en la criança i educació dels fills, resoldre dubtes trobant les respostes en un mateix, confiant en la saviesa interior que tots tenim, en el instint de pares (pare i mare). Un espai en el qual poder compartir punts de vista i experiències, en què puguis descobrir que no estàs sol / a i que la teva realitat és molt més habitual del que puguis pensar i en el qual sortir empoderat / a.

En coaching de família podràs trobar la calma necessària per descobrir respostes i el vostre propi camí com a família per resoldre qualsevol situació que us impedeixi assolir el benestar en la vostra família.

Mitjançant:

  • L’acompanyament personalitzat, mitjançant sessions de coaching familiar.
  • Reflexions i informacions compartides en els articles del bloc en què pots també expressar la teva opinió.
  • Les trobades amb altres famílies: pares, nens, adolescents que es donen en els meus esdeveniments: xerrades, tallers, etc.

Des d’aquí, t’animo a que participis, a que formis part activa d’aquest espai i et dono la benvinguda a la teva tribu!