Adultos

També sessions on-line durant el confinament per la COVID-19

El meu treball amb pares ajuda a millorar el benestar i a trobar l’equilibri en el si de la família a assolir els objectius que, com a pares, us plantegeu.

Us acompanyo en el vostre camí perquè descobriu i pugueu utilitzar tot el vostre potencial, totes les qualitats que teniu per poder portar una vida familiar que us aporti benestar i satisfacció.

Quan fer sessions com a pares?

En la història de qualsevol família les coses no romanen immutables, hi ha canvis constants propis de la vida mateixa. A aquests canvis cal anar adaptant-se constantment; de vegades s’integren de forma fluida i natural, però altres vegades costa més i es produeixen conflictes que trenquen l’equilibri. Això fa que com a parella o a nivell individual, com a pare o mare, et puguis sentir desbordat, desorientat, perdut, etc.

La familia es el espacio en el cual las madres y los padres pueden crecer, convertirse en grandes personas sacando lo mejor de sí mismos.

Per exemple:

  • Situacions estressants. Potser algun dels vostres fills estigui passant per un mal moment (problemes de conducta, malaltia, falta de motivació en els estudis, etc.) i això faci que no sapigueu molt bé com actuar o que la situació us estigui portant emocionalment al límit de que és suportable.
  • Quan el vostre fill/a es converteix en un adolescent. No enteneu moltes de les coses que estan passant; us fa sentir malament i preocupats perquè: no estudia, no es comunica amb vosaltres, s’ha tornat contestón i rebel, només vol estar amb els amics, etc. Necessites recursos per sentir-te tranquil/a.
  • Problemes de parella. Les coses no acaben d’anar bé entre vosaltres dos i l’ambient a casa es ressent.
  • Quan el treball genera estrès. Arribes a casa sense temps, esgotat, sense paciència. Tot se’t fa costa amunt, fins i tot gaudir dels teus fills als que tant vols.
  • Quan es produeix una separació o divorci. Si voleu portar el tema el millor possible o quan, per desgràcia, hi ha conflictes entre els pares i els fills estan enmig patint les conseqüències.
  • Quan formeu una nova parella amb una altra persona. Els teus fills no acaben d’encaixar-o fins i tot cal integrar fills per part dels dos a aquesta nova unitat familiar.
  • Quan apareix un nou membre a la família. Neix un nadó, s’adopta un nen i no s’acaba d’encaixar el sistema familiar. Alguna cosa no acaba de funcionar.
  • Quan algun dels pares perd la feina.  L’economia familiar es ressent, provocant moments de tensió. Et sents decaigut/a, desanimat/a, molt preocupat/a
  • Etc.

Què puc fer per tu?

Empoderarte com a mare o pare i acompanyar-te perquè reconeguis tot el teu potencial personal i per tant també en aquest paper de mare o pare.

Quan es trenca l’harmonia familiar, sigui per la causa que sigui, i no et sents bé puc ajudarte a descobrir els motius de fons i al fet que trobeu la solució vosaltres mateixos (com a parella o a nivell individual), amb tot el potencial.

Pots aprendre a comunicar-te millor (que és l’eina fonamental per establir relacions que aportin estabilitat), a escoltar millor als altres, a entendre què li està passant a l’altre i així poder recolzar-vos tots els membres de la família mútuament.

Si veniu com a parella, pot ajudar-vos també a que us reconegueu mútuament i al fet que reafirmés l’amor que us teniu com a parella..

Com es fa una sessió?

Normalment té una durada d’entre 60 i 90 minuts. Si les sessions es fan com a parella ens anem trobant junts o per separat segons vagin apareixent les diferents necessitats. També fem sessions amb tota la família,  el que faig és facilitar que es pugui mantenir una conversa entre tots, generant confiança i respecte.

A cada conversa es sol generar un compromís que implica acords per recuperar l’harmonia i la pau i redissenyar la seva manera de relacionar-se.

Quant dura un procés d’acompanyament per a pares?

No hi ha un nombre de acabat de sessions. Depèn de cada persona i/o parella, però en general, solen ser processos curts que van de 1 a 4 sessions. La durada del procés es decideix de manera conjunta ja que és la mateixa persona o parella la que sent quan s’ha solucionat el tema pel qual havia necessitat iniciar les sessions.


Contacta amb mi